Anves Hekwerk

1508 Heerde

Anves Hekwerk gevestigd in Heerde adviseert,monteert  en levert alles op het gebied van buitenbeveiliging, (sier)hekwerk,afrasteringen,(elektrische) poorten en specials.

Het is tevens mogelijk om gebruikt hekwerk te herplaatsen.

Door onze persoonlijke benadering(wij komen o.a. eerst bij u op locatie kijken),flexibiliteit,kwaliteit,betrouwbaarheid en advies op maat onderscheidt Anves Hekwerk zich.

Onze offertes zijn altijd op basis van persoonlijke wensen,wij bezoeken uw locatie kosteloos zodat wij beter in staat zijn u een offerte op maat te bieden.

De kennis en kunde die wij in huis hebben is gebaseerd op 22 jaar ervaring in de hekwerk branche. In  Anveshekwerk vindt u een betrouwbare,gedreven en betrokken partner als het gaat om buitenbeveiliging. Daarnaast bieden wij onderhoudscontracten op a.o.slagbomen,bolders en motoren.

De partners van Anves zijn gerenommeerde leveranciers in de branche.

Onze materialen zijn volbad verzinkt,volgens de NEN-EN-ISO 1461 norm en gecoat volgens de NEN-5254 norm.

Alle bevestigingsmaterialen zijn conform RVS A2 kwaliteit.

Al onze offertes zijn geheel vrijblijvend,

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder

van Bennekom Heerde BV

1480 Heerde

Wij zijn de dealer van Volkswagen en Volkswagen bedrijfswagens maar we zijn ook service dealer Audi voor de Noord Veluwe van IJssel tot Veluwemeer.

U kunt bij ons terecht voor verkoop, service, reparatie, leasing, verhuur, autoschade, ruitreparatie en verkoop van onderdelen en accessoires.

Kortom, voor alles op het gebied van mobiliteit. Tevens beschikken wij over een Shell-tankstation en autowasstraat. Van Bennekom Heerde; uw garantie voor klasse!

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder

Auto Palace Heerde

1481 Heerde

Altijd een vriendelijk gezicht, altijd deskundig advies. Al generaties lang leveren wij dezelfde ‘ouderwets’ hoge kwaliteit. U heeft er recht op. Service, betrouwbaarheid en vakmanschap

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder

Psychologisch Advies Klaver

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder