OnlineStuderen

1611 Nieuwegein

BijOnlineStuderenkan je in eensnel tempo via e-learning eenopleidingvolgen tot rijinstructeur, examinator of chauffeur volgen. Je kunt op ieder moment met eenopleidingbeginnen en studeren op zelfgekozentijdstippen. Daarnaastlevert het eengeweldigetijdwinst op, omdat je niet of veel minder hoefttereizennaarstudiebijeenkomsten.

Bij OnlineStuderen.com sta je ertijdens je opleidingnietalleenvoor. Je wordtbegeleid door jouweigen mentor. Deze kun je altijdbereiken via e-mail of telefoon.De praktijk doe je op één van onzeopleidingslocaties. Je maaktdankennis met cursisten die net alsjou de opleidingvolgen. Vind je het prettig om ookeenaantalcursusbijeenkomstentevolgen, en datkansomsnuttigzijn, dan kun je de opleiding tot rij-instructeurook in de vorm van “blended leren” volgen. Dan combineer je jestudie via internet met klassikaalonderwijs. Je profiteert van de voordelen van e-learning en van de voordelen van klassikaalonderwijs.
Voormeerinformatie bel naar030-604 2514 of mail naar info@onlinestuderen.com.

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder

Core-Coaching

1557 Nieuwegein

Coaching 45+ M/V, de leeftijd waar evaluatie, zelfkennis, bezinning, inzicht en persoonlijke ontwikkeling voorop staat.
www.core-coaching.nl

 Mijn missie is dat je wordt wie je bedoeld bent te zijn …
…blij met jezelf, en hoe je je leven vorm en invulling geeft …

 Loop je vast? Met jezelf? In je relatie? Je gezin? Je werk?

Boven de 40 beginnen allerlei diepgaande levensthema’s zich te roeren en bewust te worden. Je kunt dan goed vastlopen, of onrustig worden, of onzeker …
Vastlopen kan te maken hebben met allerlei diepgaande levenservaringen, persoonlijke ontwikkeling, (bijna) burnout zijn en verlies/rouw-, angst- en traumaverwerking.

Core-Coaching helpt je:
– inzicht te krijgen in je situatie en de verbanden te leggen met eerdere gebeurtenissen in je leven;
– de onrust onder de loep te nemen en je zelfkennis daarin aan te scherpen;
– je leerprocessen te evalueren en daarin te bezinnen;
– je persoonlijke ontwikkeling daarmee een boost te geven en in beweging te komen;
– opdat je wordt wie je bedoeld bent te zijn!

Iedere leeftijdsgroep heeft zijn eigen focus, intenties, wensen en ervaringen:
40-ers hebben al een heel leven achter de rug, willen nog door: zij richten zich op … waar gaat het over? Waar doe ik het allemaal voor? Is dit nou wat ik wilde? Wie ben ik? Ben ik wie ik bedoeld ben te zijn? Waar vind ik mijn passie in dit alles?
50-ers hebben meer behoefte tot consolidatie van al hun levenservaring: zij zoeken zingeving voor alles wat ze tot die tijd opgebouwd hebben. Waar ben ik zelf nog tussen al deze ontwikkelde gewenning en patronen? Wat is de zingeving van mijn bestaan en wat is mijn bijdrage aan de wereld?

40-ers willen nog wel eens stress of een (dreigende) burnout aantrekken. Eerste prioriteit: het herstelvermogen en vitaliteit op gang brengen, vervolgens de wederopbouw van de belastbaarheid en het prestatievermogen.
De onderliggende vragen zijn:
– Hoe kan het dat het zover is gekomen? Waar werk ik mezelf in tegen?
– Ben ik met mezelf, mijn leven en omgeving in balans?

In deze leeftijdsgroep kampen nogal wat mensen met AD(H)D. Eerste prioriteit is werken aan herkenning, structuur, prioriteiten stellen, disciplineopbouw, helderheid en rust, waarna de emotionele en psychologische aspecten aan bod komen.

Ik ben aangesloten bij de NVO, De NFG en de SRBAG en wordt door de meeste ziektekostenverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed.

 

Bekijk de bedrijfsfilm van core-coaching door hier te klikken.

Volg Core-Coaching ook via facebook

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder

Bourgondisch Vreeswijk

1515 Nieuwegein

Bourgondisch Vreeswijk is een Bar-Bistro waar u terecht kunt voor een lekker hapje en drankje maar ook voor uw feesten & partijen.

Ook voor een bedrijfslunch, buffet of diner is Bourgondisch Vreeswijk het juiste adres.

Heeft u zelf ideen of suggesties ? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Bar-Bistro Bourgondisch Vreeswijk kunt u vinden aan de Dorpsstraat 58 in Nieuwegein.

Bar-Bistro Bourgondisch Vreeswijk:

ALTIJD EEN DRIEGANGENMENU VOOR € 29,50 OF EEN VIERGANGENMENU VOOR € 34,50

 

De hertogen van Bourgondië wisten het al. Het leven een warm hart toedragen en de tijd nemen om te genieten van een hapje en een drankje.

Onze wortels liggen in het mooie Limburg waar onze gastvrijheid en het Bourgondische met de paplepel is ingegeven.

Genieten van het leven en lekker eten in een ontspannen sfeer is nu precies wat wij onze gasten graag toewensen en daarom zullen wij ons uiterste best doen het u naar de zin te maken.

U vindt ons restaurant in de oude dorpskern van Vreeswijk, waar door de Oude Sluis, de Kleine Brug en mooie karakteristieke gevels de gezellige dorpse sfeer behouden is gebleven. Op mooie zomerse dagen verwelkomen wij u ook graag op ons terras.

Bistro Bourgondisch Vreeswijk heeft als doelstelling lekker eten in een ongedwongen sfeer.
Wij koken met verse producten en daarbij houden wij rekening met de seizoenen. Voor onze vegetarische en kleine gasten kunnen wij uiteraard een menu of gerecht samenstellen.

Uw gastvrouw en gastheer Gonny en Roger van de Walle  heten u van harte welkom

 

Op onze eigen website kunt u (bijna) alle gewenste informatie vinden. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, of komt u eens gezellig langs.

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder

Slim en Fit

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder

HplusM Advies

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder

Verkoopklaar van Lexmond

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder

Ad Lib Coaching

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder