Hempflax

1638 Oude Pekela

Sinds 1994 houdt HempFlax in Oude Pekela zich bezig met de productie van hennep en vlas en de verwerking van deze hernieuwbare grondstoffen tot halffabricaten en eindproducten.

In 2012 werd HempFlax Roemenië opgericht. Dit betekende een uitbreiding van onze capaciteit voor ontwikkeling en verbetering van producten gemaakt van natuurlijke vezels.

HempFlax Development & Consultancy stelt zijn twintig jaar ervaring in teelt, oogst en verwerking van hennep in dienst van de markt.

Sinds de oprichting in 1994 hebben we ons gericht op het stimuleren van de hennepindustrie. We hebben baanbrekend werk verricht op het gebied van oogst- en verwerkingstechnologieën voor hennep en opleidingsprogramma’s voor telers.

We verbeteren onze methodes en apparatuur voortdurend, waardoor HempFlax nog steeds de drijvende kracht achter de vernieuwing van de wereldwijde hennepindustrie en de belangrijkste autoriteit voor de praktische aspecten van dit onderwerp is.

We beschikken over enorme kennis van en ervaring met industriële hennep, van het zaaien tot het oogsten en van het ontschorsen en het verwerken tot de productie van het eindproduct.

Daardoor kunnen we onze partners bij alle aspecten van hun projecten helpen, van het opzetten van een volledig nieuwe fabriek tot het gehele hennepteeltproces.

Wilt u een bedrijf gericht op de industriële-hennepmarkt beginnen?

Bespaar tijd en geld voor onderzoek en ontwikkeling door van onze knowhow te profiteren.

Dankzij HempFlax Development & Consultancy kunt u uw verwerkingsbedrijf snel opzetten en binnen relatief korte tijd de resultaten leveren die van een ervaren en gerenommeerd bedrijf verwacht worden.

Wij nodigen u uit om voor meer informatie contact met ons op te nemen

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder