N-Joy 4 kidz

1671 Sittard

Kleinschalig, flexibel, persoonlijk, doelgericht en professioneel. Kernwaarden die passen bij de enthousiaste zorgorganisatie N-Joy 4 kidz.
In 2007 opgericht uit liefde voor het vak en gedreven door de passie om goede zorg te verlenen.

Zorg die leidt tot vreugde, plezier en, nog belangrijker, zelfvertrouwen. In een huiselijke en aangename sfeer verleend door positieve, enthousiaste en kundige zorgverleners.
Door de doelgerichte en persoonlijke aanpak werkt N-Joy 4 kidz mee aan de zelfredzaamheid en sociale vaardigheden van kinderen en jongeren.

Een aanpak die zorgt voor een vertrouwensband op een plek die voelt als thuis. Een plek waar zorg en enthousiasme samensmelten tot een passend geheel.

Een plek waar een luisterend oor of een schouder nooit ver weg zijn. Een plek waar het draait om aandacht en plezier. Een plek waar de kinderen een naam hebben en geen nummer zijn.

Een plek waar zorg voor goede zorg met hoofdletters wordt geschreven. N-Joy !

N-Joy 4 kidz is een kleinschalige zorgorganisatie waarbij zorg op maat centraal staat. Elke persoon is anders, iedereen heeft een andere achtergrond. Elk mens gaat anders met tegenslagen om, eenieder reageert anders op situaties. Bij 
N-Joy 4 kidz weten we dat, en spelen we daar ook op in. Door goede en persoonlijke zorg aan te bieden, stellen we het individu centraal. Zorg op maat. Afgestemd op de hulpvraag, de persoon en de situatie. Zorg is persoonlijk, daar staan wij voor.

Ons team bestaat uit een aantal gedreven professionals die een passende opleiding hebben gevolgd of nog volgen, zoals Pedagogiek, Social Work (SPH) of Pabo.
Begeleiders van N-Joy 4 kidz zijn met hart en ziel betrokken bij de zorg voor kinderen en dat is merkbaar aan de sfeer en de dienstverlening. 

Tevens is N-Joy 4 kidz een Calibris erkent leerbedrijf, waardoor studenten van zowel MBO als HBO opleidingen in de zorg,  de mogelijkheid hebben stage te lopen. 

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder

Regina Carmeli Bezinningshuis

1588 Sittard

Wie zijn wij??

Ons bezinningshuis ligt in Sittard en wordt geleid door de Zusters Karmelitessen ofwel de ‘Zusters van de Kollenberg’. De meeste mensen uit Sittard en omgeving kennen ons van het vroegere kinderhuis.In onze Karmel wordt de contemplatieve Karmelspiritualiteit verbonden met actief apostolaat. Dit betekent dat wij ons – naast een leven van gebed – actief inzetten in o.a. bezinningshuizen, kinderhuizen, kleuterscholen, bejaardenhuizen en we werken in de missie.

 

Onze Karmelspiritualiteit

Een oase van rust en een plek om jezelf terug te vinden en God op het spoor te komen.Ons bezinningshuis heet ‘Regina Carmeli’. De naam Regina Carmeli – Koningin van de Karmel – wil zeggen dat het een Karmelhuis is, geleid door de Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus. U mag van ons verwachten dat wij de spiritualiteit van de Karmel, de geest van waaruit wij zusters leven en werken, doorgeven. Om dit streven te ondersteunen willen wij onze gasten vertrouwd maken met de geest van de Karmel, zoals we die vinden in de werken van Teresa van Avila, Joannes van het Kruis, Theresia van Lisieux, Elisabeth van de Drie-eenheid, Edith Stein, Moeder Maria-Teresa e.a. Deze grote namen van de Karmel zijn zekere wegwijzers in onze tijd. Ons bezinningshuis Regina Carmeli wil een plaats zijn voor velen: voor mensen op zoek naar stilte, gebed, bezinning, verdieping.

U bent van harte welkom als individuele gast of als groep.

 

Wij, willen u graag kennis laten maken met ons Bezinningshuis en de activiteiten die wij te bieden hebben.

 

U kunt denken aan o.a:

  • retraites,
  • bezinningsweekenden of -dagen,
  • een geloofscursus persoonlijke stilte- en onthaastingsdagen.

Daarnaast bieden wij voorbereidingsdagen op communie en vormsel, en is er mogelijkheid voor bijeenkomsten van verschillende groepen, waaronder gebedsgroepen en jongerengroepen. 
Tenslotte willen wij verder – binnen onze mogelijkheden – ruimte bieden aan groepen met een eigen programma of individuele mensen die enige dagen in een sfeer van gebed en stilte willen doorbrengen.

Wij zullen er voor u zijn met begeleiding vanuit de karmelspiritualiteit die wij beleven.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.reginacarmeli.info

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder