Crematorium Heidehof

1633 Ugchelen

Crematorium Heidhof

  • Centrale ligging
  • Mooie bosrijke omgeving
  • Plechtigheid met persoonlijk karakter
  • Veel mogelijkheden op gebied van catering
  • Vriendelijke medewerkers

 

Crematorium vlak bij Apeldoorn

Aan de rand van de Veluwe ligt het dorpje Ugchelen, vlak bij Apeldoorn. Hier is Crematorium Heidehof gevestigd. Wij zijn een modern crematorium dat vele mogelijkheden biedt voor een afscheid. Hierover vertellen we u graag meer in een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Heeft u vragen over ons crematorium nabij Apeldoorn of wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact op met een van onze behulpzame medewerkers.

 

Kom vooraf gerust langs

Als u een dierbare heeft verloren, kan het fijn zijn om in de dagen voor de uitvaart al even langs te komen. U kunt dan kennismaken met ons, in alle rust ons crematorium bekijken en eventueel met ons de cateringmogelijkheden doorspreken. Wij merken dat dit u als nabestaande een gevoel van rust geeft. U weet wat u van ons kunt verwachten en dat neemt veel spanning weg voor de dag van de uitvaart. Laat ons weten wat uw wensen zijn. We helpen u graag.

 

Ruime aula en uniek paviljoen

Wij beschikken op onze locatie vlak bij Apeldoorn over twee aula’s, zodat we altijd een passende locatie voor de uitvaart hebben. Onze ruime en lichte aula is modern ingericht en biedt plaats aan 125 belangstellenden. Wordt het druk, dan kunnen we de deuren naar de ontvangstruimte openzetten. Zo kunnen we de capaciteit van de zaal vergroten naar 300 gasten. Wilt u liever een intiemer afscheid op een bijzondere locatie, dan is ons paviljoen wellicht iets voor u. Hier heeft u een bijzonder zicht op de begraafplaats. Deze rustig gelegen locatie biedt plaats aan 55 belangstellenden.

 

Voor begrafenis én crematie in Apeldoorn

U vindt naast ons crematorium de grootste begraafplaats van de gemeente Apeldoorn. Daardoor zijn wij ook bijzonder geschikt voor het verzorgen van een begrafenis. U kunt vanuit onze aula gemakkelijk naar de begraafplaats lopen en terugkomen voor de condoleance in de koffiekamer. Voor veel mensen is het prettig dat alles op één locatie kan plaatsvinden. Dat geeft vaak rust in een toch al emotionele en heftige periode. Uiteraard kunnen wij ook alles rondom de crematie verzorgen.

 

Vele technologische mogelijkheden

Als crematorium nabij Apeldoorn gaan wij met onze tijd mee. Zo beschikken we over een zeer grote en digitale muziekcollectie. Wilt u bepaalde nummers laten horen? Dan is de kans groot dat wij hier al over beschikken. U kunt natuurlijk ook eigen muziek en beelden aanleveren. Wij zorgen er dan voor dat deze te beluisteren en te zien zijn bij de plechtigheid. Verder kunnen we het afscheid ook opnemen op cd of dvd, zodat u dit later kunt terugkijken. Tot slot bieden diezelfde camera’s in onze aula ook de mogelijk om de plechtigheid te streamen.

Meer informatie kunt u ook vinden op onze eigen website. 

 

 

Datum 11 september 2019 nijmbeheerder