Bemer Partner

Adres:Newtonlaan 115
Postcode:3584 BH
Woonplaats:Utrecht
Provincie:Utrecht
Telefoon:06 - 2864 5674
Mobiel:
Fax:
E-mail:
Website:www.bemertherapie.com
Branche:Geneeskunde
0
(0)

Bemer Partner

Aan het instituut voor Microcirculatie te Berlijn is een onderzoeksteam onder leiding van

CA. Dr. Med. Rainer Klopp het na zevenjarig onderzoek gelukt een baanbrekende stap te maken.

Op basis van nieuwe ontdekkingen over één van de belangrijkste natuurlijke Regulatiemechanismen ontwikkelde het onderzoeksteam een fysieke behandelingsmethode, die dit regulatiemechanisme in het menselijk lichaam, doelgericht en positief beïnvloedt. De door het om Dr. Klopp heen geformeerd onderzoeksteam, aangepakte Regulatiemechanisme stuurt de doorbloeding van de kleinste bloedvaten. Deze zogenaamde Microcirculatie is het functioneel belangrijkste deel van de menselijke bloedsomloop en vervult aan- en afvoertaken die van vitaal belang zijn. Zij voorziet weefsel en organen van zuurstof en voedingsstoffen, en voert metabole eindproducten af en bevordert het immuunsysteem. Een beperkte of verstoorde microcirculatie is de oorzaak van vele ziekten of pijnklachten en werkt het genezingsproces tegen.

De bloedsomloop is voor de meesten een begrip. Er wordt per dag ongeveer 15.000 liter bloed door het menselijk lichaam gepompt. De totale lengte van de bloedvaten is 100.000 km. Ongeveer 74 % van de doorbloeding vindt plaats in de microcirculatie (in de arteriolen, capillairen en venulen)

Het hart alleen kan deze pompprestatie niet leveren. Alleen door de inherente ritmische verandering van de bloedvaten(vasomotie) wordt de verdeling van het bloed in het gigantische netwerk van de capillairen tot stand gebracht en gestuurd. Bij een gezond mens vindt de vasomotie ongeveer 3 keer per minuut plaats, bij een ziek of verzwakt mens slechts 1 keer per 10 minuten. Om hier een vermindering van klachten of verbetering van gezondheid te bereiken, moet de  beperkte vasomotie worden gestimuleerd. Precies deze stimulatie is het onderzoeksteam gelukt. Met behulp van een fysieke, multidimensionale signaalstructuur, dat als een van buiten ingezette pacemaker voor de haarvaten, werkt, wordt de beperkte dan wel gestoorde microcirculatie weer in werking gezet. Daarmee ondersteunt deze nieuwe technologie volledig zonder bijwerkingen en zeer effectief het belangrijkste lichamelijke regulatiemechanisme voor genezings- en regeneratieprocessen.

De effectiviteit van deze therapie werd door talrijke wetenschappelijke studies voor veelvoorkomende  ziekten, bijv. arteriële occlusie, open benen, MS, na peesoperaties, osteosynthese, etc, etc, onderzocht en vastgelegdHet is verbazingwekkend dat niet helende open wonden van bijv. Diabetes patiënten plotseling in enkele weken helen, de loopafstand van patiënten met  Arteriële occlusie van 100 m in 10 km veranderd of onverklaarbare pijnklachten plotseling verdwijnen.

U hebt natuurlijk voortdurend patiënten in uw praktijk die u met uw huidige therapeutische middelen aanzienlijk kunt helpen, maar ook patiënten waarbij u altijd weer aan de grenzen van uw kunnen komt. Daarnaast is er ook een aantal patiënten, die steeds weer met andere klachten bij u komen of een recidief ontwikkelen. Tevens zijn er ook nog patiënten, die op de behandelingsmethoden helemaal niet of juist met een verergering reageren. De antwoorden op deze vragen en waarnemingen vindt u in een duidelijk verstoorde microcirculatie. Als weefsel niet goed doorbloed wordt, kan het ook niet goed helen en ontwikkelen er zich lokaal zure afvalproducten, die de pijnklachten kunnen versterken. Deze relaties verklaren ook, waarom medicamenten deels, ook in hogere doseringen, geen werking hebben. Deze nieuwe therapie werkt gecombineerd met andere manuele therapieën effectiever, wat is bewezen in een zojuist gepubliceerde studie.

Ik geloof ,en niet ten onrechte, dat we kunnen spreken van een “Revolutie in de geneeskunde”.

Dhr. B. Veldman

Tel: 06-2864 5674

www.bemertherapie.com

Waardering

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er zijn nog geen waarderingen