N-Joy 4 kidz

Adres:Wielewaalstraat 10
Postcode:6135 EN
Woonplaats:Sittard
Provincie:Limburg
Telefoon:06-410 00 361
Mobiel:
Fax:
E-mail:contact@n-joy4kidz.nl
Website:http://www.n-joy4kidz.nl
Branche:Gezondheid
0
(0)

Kleinschalig, flexibel, persoonlijk, doelgericht en professioneel. Kernwaarden die passen bij de enthousiaste zorgorganisatie N-Joy 4 kidz.
In 2007 opgericht uit liefde voor het vak en gedreven door de passie om goede zorg te verlenen.

Zorg die leidt tot vreugde, plezier en, nog belangrijker, zelfvertrouwen. In een huiselijke en aangename sfeer verleend door positieve, enthousiaste en kundige zorgverleners.
Door de doelgerichte en persoonlijke aanpak werkt N-Joy 4 kidz mee aan de zelfredzaamheid en sociale vaardigheden van kinderen en jongeren.

Een aanpak die zorgt voor een vertrouwensband op een plek die voelt als thuis. Een plek waar zorg en enthousiasme samensmelten tot een passend geheel.

Een plek waar een luisterend oor of een schouder nooit ver weg zijn. Een plek waar het draait om aandacht en plezier. Een plek waar de kinderen een naam hebben en geen nummer zijn.

Een plek waar zorg voor goede zorg met hoofdletters wordt geschreven. N-Joy !

N-Joy 4 kidz is een kleinschalige zorgorganisatie waarbij zorg op maat centraal staat. Elke persoon is anders, iedereen heeft een andere achtergrond. Elk mens gaat anders met tegenslagen om, eenieder reageert anders op situaties. Bij 
N-Joy 4 kidz weten we dat, en spelen we daar ook op in. Door goede en persoonlijke zorg aan te bieden, stellen we het individu centraal. Zorg op maat. Afgestemd op de hulpvraag, de persoon en de situatie. Zorg is persoonlijk, daar staan wij voor.

Ons team bestaat uit een aantal gedreven professionals die een passende opleiding hebben gevolgd of nog volgen, zoals Pedagogiek, Social Work (SPH) of Pabo.
Begeleiders van N-Joy 4 kidz zijn met hart en ziel betrokken bij de zorg voor kinderen en dat is merkbaar aan de sfeer en de dienstverlening. 

Tevens is N-Joy 4 kidz een Calibris erkent leerbedrijf, waardoor studenten van zowel MBO als HBO opleidingen in de zorg,  de mogelijkheid hebben stage te lopen. 

Waardering

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er zijn nog geen waarderingen