Uitvaartzorg Boerhaavelaan

Adres:Boerhaavelaan 19
Postcode:9728 LG
Woonplaats:Groningen
Provincie:Groningen
Telefoon:050-5255 980
Mobiel:
Fax:
E-mail:info@uitvaart-groningen.nl
Website:www.uitvaart-groningen.nl
Branche:Uitvaartverzorging
0
(0)

Wie zijn wij:

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, komt er veel op u af. Ineens moeten er allerlei beslissingen worden genomen. Dan is het goed om te weten dat u het regelen en het verzorgen van de uitvaart over kunt laten aan Uitvaartzorg Boerhaavelaan, Stad en Ommeland. Al meer dan vijftig jaar hebben de gebroeders Nijholt, de oprichters van Uitvaartcentrum Boerhaavelaan, ervaring met het realiseren van persoonlijke laatste wensen rondom begrafenis of crematie. In 1974 namen zij Uitvaartonderneming Nijholt over van hun vader. Sinds 1990 heet hun onderneming Uitvaartcentrum Boerhaavelaan. Vanaf 2016 gaat Uitvaartcentrum door onder een aangepaste naam nl:

Uitvaartzorg Boerhaavelaan, Stad en Ommeland

Bij Uitvaartzorg Boerhaavelaan, Stad en Ommeland kunt u terecht voor de complete verzorging van alles wat er moet gebeuren tussen het moment van overlijden tot en met het moment van begraven of cremeren.

En als u dat wenst, staan de medewerkers van Uitvaartzorg Boerhaavelaan, Stad en Ommeland zelfs daarna nog voor u klaar.

De werkwijze van onze medewerkers wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering.

Een benadering met aandacht voor alle wensen van overledene en nabestaanden.

Onze Visie: 

Uw laatste wensen in vertrouwde handen.

Voor ons is dit niet zomaar een kreet. Wij nemen dit bijzonder serieus. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan tijdens het moeilijke moment, het verlies van een dierbare.

Ons uitgangspunt hierbij zijn uw eigen wensen. Onze goed opgeleide uitvaartverzorgers zullen samen met u kijken naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. Het vormgeven van een uitvaart wordt zo een reis die we gezamenlijk maken.  Uw wensen bepalen de koers en samen komen we tot de route die leidt tot de uiteindelijke afscheidsplechtigheid. Wij zijn er op de momenten dat ú dat wilt. U bepaalt wat u zelf wilt regelen en wanneer en wat u aan ons over wilt laten. Bedenk dat niet alles op stel en sprong bepaald hoeft te worden. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. In de dagen die liggen tussen het overlijden van uw dierbare en de dag van de uitvaart, zorgen we dat alle aspecten aan bod komen. Ook als u veel zelf wilt doen en regelen, zorgen wij dat u geen zaken over het hoofd ziet.

Wij zijn houder van het Keurmerk Uitvaartzorg

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze eigen website, of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

 

Waardering

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er zijn nog geen waarderingen